Григорий Громов (abcdefgh) wrote,
Григорий Громов
abcdefgh

Condi vs. Hillary:

The Next Great Presidential Race

    Who will be president in 2008? Many believe that the White House is Hillary Clinton's to lose. As long-time strategists Dick Morris and Eileen McGann reveal in Condi vs. Hillary, however, Hillary's plans for higher office are vulnerable to a challenge from a most unexpected quarter: the Bush administration's secretary of state and former national security advisor, Condoleezza Rice.

    Rice is the only figure on the national scene who has the credentials, the credibility, and the charisma to lead the GOP in 2008. And, as this first book on the subject demonstrates, a race between these two commanding, but very different, women is a very real possibility -- and would inevitably prove one of the most fascinating and important races in American history.

Долгие годы ближайший советник Клинтона, а потом - и по сю пору - его один из наиболее активных оппонентов, Dick Morris книгу написал о предстоящмх выборах. По его мнению наиболее вероятные кандидаты будут от бабского полу на этот раз только и исключительно - Condoleezza Rice будет биться за право въехать в Белый дом с Хиллари Клинтон.

Пояснял не так давно по тиви Дик Моррис и почему так он полагает. Перечислял слабые - по его мнению - стороны известных до сих пор кадидатов с уями. К примеру, сообщил, что по его мнению тот же Руди Джулиани - из фавориов считается вроде - не пройдет по причине его недостаточной многие справа считают что правизны по нонешним временам. Закончив анализ мужчин, столь же убедительно доказывал неизвестные народу сильные стороны Кондолизы.

Опять похоже что нетривиальная интрига следующей гонки президентской закручивается в Америке. В это связи вот вспомнился комментарий Cережи к одному с моих постов по аналогичной теме но только 5 лет назад в дискуссии на конфе - напомню там у меня был ник Out - политру:

Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments